De Politieke EindejaarsShow

De Politieke EindejaarsShow
Video: Dit Was 2020!

Premier Rutte zei het zelf in zijn historische tv-toespraak begin maart. “Je vraagt je af, gebeurt dit echt?”

Het gebeurde echt. De Politieke EindejaarsShow 2020 - zonder publiek, maar mét livestream op 15 december. Een fantastische avond, uiteraard terug te kijken als video.

Dit was 2020. Het jaar van een verstikkend virus. Van al dan niet intelligente lockdowns. Van Irma. Van steunpakketten. En van een trouwende minister die daar in de Tweede Kamer met tranen in de ogen zijn excuses voor aanbiedt.

In een luchtig jaaroverzicht namen Xander van der Wulp, Joost Vullings en Vincent Rietbergen je mee van de draaiende camera’s naar de wandelgangen. Daar liggen de antwoorden op veelgestelde vragen. Welke politicus heeft het goed gedaan en maakt zich op voor verkiezingswinst volgend jaar? En wie reserveert er alvast, op anderhalve meter afstand, een plekje op het bordes naast de koning? 

En ook dit jaar met twee special guests. Zanger Stef Bos zong een prachtig lied over Mark Rutte en ook Eerste Kamervoorzitter Jan Anthonie Bruijn kon het niet laten om net als vorig jaar weer een liedje te komen spelen.

Een theateravond vanuit huis. Vol filmpjes, analyses en humor. Wie crisisjaar 2020 toch met een lach en goed voorbereid op 2021 wil afsluiten, kijkt nu de De Politieke Eindejaarsshow terug!

- Xander van der Wulp is politiek verslaggever bij de NOS

- Joost Vullings is politiek commentator bij EenVandaag

- Vincent Rietbergen is presentator bij Haagsch College

In deze FAQ staan antwoorden op de meest gestelde vragen over deze online show.

>> Foto's door Freek van den Bergh

  • Spreker(s) Xander van der Wulp
    Joost Vullings
    Vincent Rietbergen
  • Beschikbaar Direct beschikbaar!
  • Kosten10 euro
  • Tijd20:00 - 22:00 uur
  • Duur20.00 - 22.00 uur (live)