De leukste studentenbaan van 070!
Haagsch communicatie- & organisatietalent gezocht

Weet jij alles van Instagram, Facebook en Twitter en ben je goed in organiseren?
Wij zoeken een enthousiast organisatie- en communicatietalent om ons team te versterken! Wil jij graag werken op het gebied van marketing en events, midden op het Binnenhof en bij theaters door heel Nederland? Dan is deze studentenbaan iets voor jou!

Over Haagsch College
Het Haagsch College is een jonge en energieke start-up. Van Noord-Korea tot robotisering, van oorlogsfotografie tot de formatievlog en van terrorisme tot verkiezingen: Haagsch College organiseert avonden over de belangrijke thema's van nu. Alles waar je veel over leest, maar hoe zit het nou echt?

Over de functie medewerker events & communicatie
We zoeken iemand die ons wil helpen met de promotie van onze evenementen en de productie ervan. Dat loopt van het bijhouden van de social media en het schrijven van promotionele teksten tot het opstellen van technische riders, en van het contact met schouwburgen, sprekers en samenwerkingsorganisaties tot het op-en afbouwen van het podium. Je doet dus veel ervaring op met alle aspecten van de evenementenorganisatie!

Wie zoeken iemand die:

  • Uitstekende kennis van social media heeft
  • Oog voor detail heeft, bijvoorbeeld bij de vormgeving van posters, het aankleden van een podium en zaalindeling
  • Een vlotte schrijfstijl heeft
  • Enthousiast en pro-actief is
  • Zich prettig voelt als 'spin in het web’: communicatief EN organisatorisch vaardig
  • Een studie in een relevante richting (bijvoorbeeld marketing, communicatie, hotelschool) en uiteraard een dosis interesse in de wereld(politiek)

Uren
Ongeveer 1-3 dagen/avonden (10-20 uur) per week in overleg, op freelance basis. Voorkeur gaat uit naar in ieder geval beschikbaarheid op maandagen. Er is ook veel gelegenheid om vanuit huis en in eigen tijd te werken. Houd natuurlijk wel rekening met meerdere keren per maand werkzaamheden in de avond, vanwege voorstellingen en evenementen.

Interesse?
Ben jij wie we zoeken? Stuur dan korte maar krachtige mail plus je CV naar marieke@haagschcollege.nl.