Beste Haagsch College volgers en bezoekers,

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn. Dat is by far het belangrijkste.

Verder zijn het pittige en gekke tijden, voor ons allemaal. Ook Haagsch College is hard getroffen; er staan geen sprekers op de planken. Geen Erdbrink, Bregman, Luyendijk, en ga zo maar door. Zo'n 30 colleges zijn voor nu uit onze agenda gehaald. Hoe dan ook; we missen de avonden, en we missen jullie!  

Na alle chaos en drukte is het nu tijd om te kijken wat we wél voor jullie kunnen doen. Het plan? We proberen hetzelfde te doen als altijd, maar dan goedkoper én makkelijker bereikbaar. Kortom: nog steeds flinke verdieping bij het nieuws, maar dan online! 

We trappen volgende week af met econoom en journalist Mathijs Bouman. Hij probeert in anderhalf uur orde in de economische corona-chaos te scheppen. Reserveer nu alvast je ticket voor maar €5,- om online toegang te krijgen tot het college komende week.

Op deze manier zorgen wij dat we jullie op dezelfde manier verdieping kunnen blijven geven bij het nieuws. En zorgen jullie ervoor dat we ook na deze corona-periode weer live colleges kunnen aanbieden in Nieuwspoort, TivoliVredenburg en verschillende theaters door het land. 

Tot slot wensen we jullie sterkte en alle goeds. En zoals premier Rutte al zei: let een beetje op elkaar!

Team Haagsch College
Anneke, Freek, Joke, Pieter, Thomas en Vincent

P.S. De afgelopen tijd helaas geen Haagsch College óver het nieuws, maar wel Haagsch College ín het nieuws. Zowel in het Acht Uur Journaal van de NOS als in De Stemming, de politieke podcast van de NPO, werd aandacht besteed aan onze situatie. Hopelijk weten we het nieuws volgend jaar weer te halen, maar dan met een leukere aanleiding..

Foto: Rob Kwak.