Haagsch College zoekt een stagiair!

Ben je al goed in organiseren en wil je nog veel meer leren? Wij zoeken een enthousiast organisatietalent om ons team te versterken! Wil jij graag werken op het gebied van productie en events, in het hart van politiek Den Haag en bij de grote theaters door heel Nederland? Dan is deze functie iets voor jou!


Over Haagsch College

Van verkiezingsavonden tot de theatertours van Joris Luyendijk en Rutger Bregman, van De Grote Politieke Show tot China, en van het Klimaat tot de Amerikaanse verkiezingen: Haagsch College organiseert avonden over de belangrijke thema's van nu. Alles waar je veel over leest, maar hoe zit het nou echt? We werken vanuit het hart van Den Haag vanuit een gezellig kantoor met een kleine club jonge mensen. 


Over de stage evenementenorganisatie/eventcoordinatie/facilitymanagement

We zoeken iemand die ons wil helpen met de organisatie van onze evenementen. Dat loopt van het overleggen over en opstellen van technische lijsten, meedenken over hoe onze events nog veel beter kunnen, coordineren van postermateriaal -en verspreiding, het logistiek contact met crew en sprekers, het maken en bewaken van de productiedraaiboeken, tot natuurlijk alle hands aan dek op een event: zaalindeling, gastheer/gastvrouw, op-en afbouwen van het podium. 

Je doet dus veel ervaring op met alle aspecten van de evenementenorganisatie!


We zoeken iemand die:

  • Enthousiast is, een harde werker die graag zelfstandig klussen oppakt
  • Oog voor detail heeft, bijvoorbeeld ziet of alles goed gaat bij de vormgeving van posters, een perfect plaatje voor Insta schiet of het aankleden van een podium
  • Goed is in organiseren
  • Goed is in plannen
  • Een studie in een relevante richting (bijvoorbeeld evenementenorganisatie, hotelschool, facilitymanagement) 
  • Een beetje interesse in de wereld(politiek) maakt het leuk, want je gaat mee naar veel van onze avonden door heel Nederland!


Periode

Start mogelijk: ieder kwartaal in 2020, voor ca. 6 maanden (andere periode ook mogelijk in overleg).

Werkdagen- en uren

Ongeveer 20 - 25 uur per week, in overleg. Voorkeur gaat uit naar in ieder geval beschikbaarheid op maandagen en dinsdagen. Houdt rekening met gemiddeld 1-2x per week avonden werken (op werkdagen), vanwege voorstellingen en evenementen.

Stagevergoeding

Als stagiair ontvang je €400,- stagevergoeding per maand, op basis van 40 uur per week. Het bedrag hangt dus af van het aantal uur wat we afspreken.

Interesse?

Ben jij wie we zoeken? Stuur dan een korte maar krachtige mail plus CV naar reserveringen@haagschcollege.nl
Heb je een specifieke of afwijkende periode of aantal dagen voor ogen? Zet dat er dan bij in je mail! Maak je liever minder uren om als bijbaan geregeld op een event te staan? Ook dan kun je ons benaderen met je ideeen!