Onze Man in Teheran

Onze Man in Teheran
De Try-out

Van geen land ter wereld bestaan zulke uiteenlopende beelden als van Iran. Het is het land van strenge islamitische moraalpolitie én van al die plastisch chirurgen. Het is het land van geestelijken die de touwtjes in handen hebben, maar ook van de vele jonge en hippe vrouwelijke studenten. Maar wat is nu het échte Iran? En hoe ontwikkelt het land zich verder?

In een persoonlijk theatercollege schetst correspondent Thomas Erdbrink zijn beeld van het huidige en toekomstige Iran. Aan de hand van eigen foto’s laat hij zijn Teheran zien. Ook vertelt hij over de politieke situatie in het land en de relatie tussen het Westen en het Iraanse regime. Komen de Iraanse jongeren in opstand tegen de mullahs? En loopt de spanning tussen het Westen en Iran verder op?

Thomas Erdbrink was jarenlang Iran-correspondent voor o.a. de NOS, Volkskrant, en The New York Times. Hij schreef het boek Onze man in Teheran (2016), ‘Gelukkig nog altijd onze man in Teheran’ en maakte voor de VPRO en PBS Frontline in Amerika de bekroonde gelijknamige Televisieseries.

LET OP: uw ticket is alleen geldig in combinatie met een bewijs via de CoronaCheck-app.

Dus: u krijgt alleen toegang als u kunt laten zien dat u volledig gevaccineerd bent, of een herstelbewijs hebt van minder dan 6 maanden geleden, of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang heeft (uiterlijk 2 uur voor aanvang).

Bij binnenkomst scannen we naast uw ticket dus ook uw vaccinatiebewijs, of uw herstelbewijs, of uw testbewijs in uw CoronaCheck-app.

Kijk eventueel voor de volledige voorwaarden hier op de website van de Rijksoverheid of hier waar u terecht kunt voor een testafspraak.

  • Spreker(s) Thomas Erdbrink
  • Datum13 en 16 september!
  • Inloop19:30 uur
  • Avond20:00 - 22:00 uur
  • Kostenvanaf €18,50
  • LocatiePerscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Reserveer tickets