Archief - FUTUR Ontmoet.. Arib

FUTUR Ontmoet.. Arib

Maandag 20 februari is je kans kennis te maken met Khadija Arib, de voorzitter van de Tweede Kamer. FUTUR organiseert samen met het Haagsch College een ontmoeting met de Kamervoorzitter waarin je haar kunt vragen wat je altijd al wilde weten. Hoe houdt Arib orde als de emoties in de Kamer weer eens hoog oplopen? En hoe kijkt zij aan tegen de relatie tussen politici en ambtenaren? Tijdens ‘FUTUR Ontmoet Khadija Arib’ kom je erachter.

Khadija Arib is sinds januari 2016 voorzitter van de Tweede Kamer. Sinds 1998 is zij lid van de Tweede Kamer namens de Partij van de Arbeid en bij de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen staat zij 2e op de PvdA-lijst. Arib is geboren in Marokko en op haar vijftiende naar Nederland gekomen. 

FUTUR organiseert de FUTUR Ontmoet-reeks in samenwerking met het Haagsch College. In collegetour-setting stellen de deelnemers de vragen op 20 februari. Het evenement is in Nieuwspoort, Den Haag. Deelname is gratis. De inloop is vanaf 19.30 uur, na afloop is er een borrel. Politiek journalist Vincent Rietbergen is de presentator van de avond.