Amerika Podcast

Amerika Podcast
Speciale editie met Jan Postma en Bernard Hammelburg

Europa is nog altijd volledig in de ban van de Oekraïne-oorlog. Maar hoe zit dit in de VS? Wat merkt de gemiddelde Amerikaan van de oorlog aan de andere kant van de oceaan? En hoe staat het land er eigenlijk voor na twee jaar Biden?

In een speciale editie van de succesvolle BNR Amerika Podcast analyseren Jan Postma en Bernard Hammelburg de laatste ontwikkelingen in de Amerikaanse politiek en samenleving.  Wat is er onder Democratisch leiderschap veranderd? En hoe Trumpiaans zijn de Republikeinen nog?

Het land dat moe is van buitenlandse avonturen speelt nog altijd een cruciale rol in de toekomst van Europa en de wereld. Kunnen wij nog wel rekenen op Amerikaanse steun?  Jan en Bernard gaan op deze avond uitgebreid in gesprek met het publiek en dagen het publiek uit voor De Grote Amerika-quiz.

Jan Postma is correspondent voor BNR Nieuwsradio en De Telegraaf. Samen met Bernard maakt hij wekelijks de BNR Amerika Podcast

Bernard Hammelburg is buitenlandcommentator voor BNR Nieuwsradio, oud-correspondent in de VS en woont de helft van het jaar in New York. Samen met Jan maakt hij wekelijks de BNR Amerika Podcast

Opnamedatum: 3 juni 2022

  • Spreker(s) Jan Postma
    Bernard Hammelburg
  • Beschikbaar Direct beschikbaar!
  • Kosten€10,00
  • DuurAnderhalf uur