Cor Potcast LIVE - EK Special

Cor Potcast LIVE - EK Special
Maarten, Thomas en Bart in Oranje!

We zijn er weer bij! Oranje doet mee aan het EK, het toernooi dat stiekem ook veel leuker is dan de mondiale grote broer. Niks zwoegen in de woestijn, maar lekker ballen in de Alpen en het Ruhrgebied - net als in ‘88. Wordt het Nederlands Elftal deze zomer opnieuw “een mooi stel?”

Nog voordat de clubcompetitie is afgelopen raken de jongens van de Cor Potcast al besmet met Oranjekoorts. In de EK Special van de Cor Potcast LIVE duiken Maarten, Thomas en Bart in de kleedkamergeheimen van het eindtoernooi. Wat maakt een echte toernooivoetballer? Kan je nu wél of niét trainen op een bloedstollende penaltyserie? En wie was de beste trophy lifter ooit?

In een vol programma gaan de heren onder meer in gesprek met een echte EK-ganger en gidsen ze je -met de topografische skills van Bart- langs de uithoeken van ons continent. Wie is de onbekende voetballer die zich dit EK naar een ongekende transfer speelt? En welk land draagt het mooiste shutje? In deze EK Special wordt zelfs de grootste clubfanaat een echte Oranjefan.

- Maarten de Fockert keept bij SteDoCo, is voormalig profvoetballer en host van de Cor Potcast. Maarten verdedigde in de jeugd 5 x het doel van Oranje en liet 8 goals door.

- Thomas Verhaar is assistent-trainer van Excelsior Rotterdam, voormalig profvoetballer en host van de Cor Potcast. Zijn lang gekoesterde wens om een EK wedstrijd van Oranje te bezoeken met een opblaasbare molen op zijn hoofd, is nog niet in vervulling gegaan.

- Bart Vriends is voetballer bij Sparta Rotterdam en host van de Cor Potcast. Bart hoopt stiekem nog op een plekje bij de selectie voor het komende EK. 

De Cor Potcast LIVE is een samenwerking tussen FC Afkicken, de producent van de Cor Potcast, en Haagsch College, producent van theatercolleges.

  • Spreker(s) Maarten de Fockert
    Bart Vriends
    Thomas Verhaar
  • Datum7 en 13 mei 2024
  • KostenVanaf €22,50
  • LocatieLuxor Theater, Rotterdam
Reserveer tickets!