Europa Draait Door Live!

Europa Draait Door Live!
Rusland-special met gast Iris de Graaf

Blijft Europa eensgezind in de Oekraïne-oorlog? Hoe heeft de oorlog Rusland veranderd? En wat staat het land te wachten: de terugkeer van het IJzeren Gordijn? Of eerder een nieuwe Russische Revolutie?

In een speciale avond van de populaire podcast Europa Draait Door duiken Arend Jan Boekestijn en Tim de Wit de Europese omgang met Rusland. De heren ontvangen niemand minder dan Iris de Graaf, Rusland-correspondent voor de NOS.

Naast een live-editie van de podcast geven de twee een minicollege over een actueel onderwerp en gaan ze in gesprek met het publiek. Ook testen ze uw Europa-kennis in de Europa Draait Door Quiz. Mis deze bijzondere live-editie van de podcast dus niet!

Europa Draait Door Live is een samenwerking tussen Haagsch College en VPRO

Tim de Wit is presentator van de podcast Europa Draait Door. Daarnaast presenteert hij op Radio 1 Bureau Buitenland. Eerder was hij o.a. correspondent in het Verenigd Koninkrijk en schreef hij het boek Wankel Koninkrijk.

Arend Jan Boekestijn is als historicus oa verbonden aan de Universiteit Utrecht. Hij maakt de podcasts Europa Draait Door en Boekestijn & De Wijk.

Iris de Graaf is Rusland-correspondent voor de NOS

 

uitverkocht
  • Spreker(s) Tim de Wit
    Arend Jan Boekestijn
    Iris de Graaf
  • Datum30 oktober 2023
  • Inloop19:15 uur
  • Avond20:00 - 22:15 uur
  • KostenVanaf 21,35
  • LocatieTivoli Vredenburg, Utrecht
Reserveer tickets