Hoe vind je talentvol personeel?

Hoe vind je talentvol personeel?

Spreker(s): Kars Veling, Sjoerd Louwaars Datum: 07-12-2018

Hoe vind je echt talentvol personeel? 

Sjoerd Louwaars van de Universiteit Leiden weet als geen ander hoe je goed personeel aan je bindt en wat er komt kijken om personeel te behouden. Waar begin je je zoektocht naar talent? 

Verder praat presentator Annette van Soest met Kars Veling van het succesvolle Q42. Hij trekt de grootste programmeertalenten aan met zijn 'happy place for nerds': geen managers maar glijbanen en ingeroosterde 'passietijd' voor het personeel. Waarom? Waar loopt hij in de praktijk tegen aan? En welke lessen zijn inmiddels geleerd als het gaat om personeel? 

Sjoerd Louwaars van de Universiteit Leiden werkt als projectmanager Ondernemerschap en director innovation bij PLNT (voorheen Centre for Innovation). PLNT biedt programma’s gericht op het ontwikkelen van jezelf als professional en/of ondernemer en op het opzetten van impactvolle projecten en ondernemingen in Leiden.

Kars Veling is oprichter van Q42: het bedrijf maakt apps, websites, 'internet of things' oplossingen, games en VR en werkt samen met grote partijen als Google en Philips.