Archief - De Cor Potcast LIVE

De Cor Potcast LIVE
De Grote Vooruitblik op het Seizoen

De Eredivisie was net weer begonnen, en Maarten de Fockert, Thomas Verhaar en Bart Vriends blikten vooruit op een nieuw, veelbelovend voetbalseizoen. De mooiweervoetballers schitteren in deze periode op de velden en elke supporter droomt nog van Europees voetbal. Van pezen in de provincie tot de transferdeadline day, in de Cor Potcast LIVE namen de hosts je mee naar hun seizoensvoorbereiding.

Wat doen alle transferperikelen met de dynamiek in de kleedkamer? Hoe maak je als staf het trainingskamp tot een succes? En bel je je zaakwaarnemer, of ga je de strijd aan, als je concurrent de voorkeur krijgt? Bart, Maarten en Thomas gaven in deze speciale editie van hun succesvolle podcast een kijkje achter de schermen bij de voorbereiding van clubs en voetballers op het nieuwe seizoen. 

De drie mannen ontvingen voetbalanalist Kees Kwakman en vertelden waar zij naar uitkijken in het nieuwe seizoen. Wordt het wederom een seizoen waarin de Rotterdamse clubs uitblinken? Of was het seizoen van Feyenoord en van Bart’s club Sparta een uitzondering? Het publiek doet ook mee deze avond. In een speciale Cor Potcast Quiz wordt ook jouw kennis getest. Van het eerste fluitsignaal tot in de dying seconds; op deze avond werd je in 90 minuten klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen. 

  • Maarten de Fockert keept bij SteDoCo, hij is voormalig profvoetballer bij onder andere VVV -Venlo en Excelsior Rotterdam en is host van de Cor Potcast

  • Thomas Verhaar is assistent-trainer van Excelsior Rotterdam, voormalig profvoetballer bij onder andere Sparta Rotterdam en is host van de Cor Potcast

  • Bart Vriends is voetballer bij Sparta Rotterdam en is host van de Cor Potcast  

De Cor Potcast wordt geproduceerd door het podcastplatform FC Afkicken. De Cor Potcast LIVE is een samenwerking tussen FC Afkicken & Haagsch College.