Archief - Start Up Friday

Start Up Friday

Hoe kom je als jong impactvol bedrijf aan je financiering? Deze vraag stond centraal tijdens de eerste Start Up Friday - de ontbijtsessies van ImpactCity die je als Haagse startup niet mag missen!

Tijdens de opname van de Impact Podcast hoorde de aanwezige jonge ondernemers onmisbare tips en inspirerende verhalen van en voor startende ondernemers in Den Haag. De eerste aflevering staat helemaal in het teken van financiering: hoe krijg je het geld dat jouw idee omzet in een echt product of hoe kun je jouw bedrijf verder laten groeien? (Luister de podcast terug!)

Presentator Annette van Soest praat met Luduina Hammer van het investeringsfonds Uniiq. Zij legt je alles uit hoe je als startende ondenemer geld binnenhaalt. En Bert Dequae, van de scale up Ampyx Power vertelt over zijn ervaringen. Hoe verliep zijn zoektocht naar startkapitaal en waar moet je daarbij opletten? Na de opname konden de gasten zelf vragen stellen aan onze gasten. 

Tijdens Start Up Friday staat er een lekker ontbijt voor je klaar, hoor je de belangrijkste do’s & dont’s als startup en ontmoet je andere Haagse ondernemers.

Mis het niet en meld je gratis aan voor de volgende editie!