Archief - Start Up Friday #3: Hoe krijg je jouw product aan de man?

Start Up Friday #3: Hoe krijg je jouw product aan de man?

Hoe  krijg je jouw product aan de man?

Je hebt een innovatief product. Maar nu moet je het nog aan de man brengen. Hoe krijg je een voet aan de grond in de markt? Of je bent al een tijdje bezig, maar wil doorgroeien. Hoe pak je dat dan aan? Deze vraag stond centraal tijdens de derde Start Up Friday.

De eerste spreker die aanschoof was Mathijs Koper, mede-oprichter en directeur van Outside Inc. en een van de drijvende krachten achter startup accelerator World Startup Factory. Mathijs weet als geen ander hoe je een bestaande organisatie in beweging krijgt. Wat zijn de grootste uitdagingen voor (impact) startups op het gebied van klantenbinding? Mathijs vertelde hoe je het beste met die uitdagingen om kunt gaan en hoe hij zelf startups aan grote bestaande organisaties verbindt. Luister het terug in de Impact Podcadt!

Daarnaast zat ook Khalid Maliki aan tafel. Khalid is medeoprichter van Tykn, een inspirerende startup die blockchain gebruikt om onverwoestbare identiteiten op te bouwen. Als er een crisis uitbreekt, zoals een gewapend conflict of een natuurramp, zorgt Tykn ervoor dat identiteitsbewijzen niet verloren gaan en altijd verifieerbaar zijn. Khalid vertelde uit vanuit zijn eigen ervaring hoe je als bedrijf met maatschappelijke impact je product aan de man kunt brengen. Waar liepen zij zelf tegenaan en welke lessen zijn inmiddels geleerd als het gaat om het toegang krijgen tot de markt?

Tijdens de opname van de Impact Podcast hoor je onmisbare tips en inspirerende verhalen van en voor startende ondernemers. In deze derde aflevering hebben we het over hoe je toegang krijgt tot de markt. Hoe vind je de juiste klanten?

Tijdens de Start Up Friday-reeks stond er een lekker ontbijt klaar, hoorde je de belangrijkste do’s & dont’s als startup en ontmoette je andere Haagse ondernemers. 

Annette van Soest is presentator en journalist