De Europese Uitslagenavond

De Europese Uitslagenavond
Hoe ziet het Europees Parlement er de komende jaren uit?

Hoe ziet het Europees Parlement er de komende jaren uit? Wordt radicaal rechts de grote winnaar en welke invloed heeft dat op de koers van de EU?

Op 9 juni beleef je de spannende verkiezingsavond in het hart van politiek Den Haag. Volg samen de uitslagen op een groot scherm in de sociëteit van Nieuwspoort. Of kom naar een van de panels waar onder andere Joris Luyendijk, Bernard Hammelburg en Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn, van de populaire podcast Boekestijn & de Wijk de polls en uitslagen zullen analyseren. 

Ook zullen er politici aanwezig zijn om een reactie te geven op de definitieve uitslag die om 23 uur wordt verwacht. Tijdens de Europese Uitslagenavond in Nieuwspoort hoor je van dichtbij wat er na 9 juni gaat veranderen in de Europese politiek. 

Moderatie is in handen van Annette van Soest, o.a. presentator van Café Europa, en Stefan de Vries, o.a. Europa-correspondent voor o.a. BNR Nieuwsradio.

Pers aanmelden via: Anneke@haagschcollege.nl 

De Europese Uitslagenavond is een samenwerking tussen BNR Nieuwsradio, Haagsch College, Nieuwspoort & Studio Europa Maastricht

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Parlement 

 

 • Spreker(s) Joris Luyendijk
  Bernard Hammelburg
  Rob de Wijk
  Arend Jan Boekestijn
  Leendert Beekman
  Annette van Soest
  Stefan de Vries
  e.a.
 • Beschikbaar 9 juni 2024
 • KostenGratis, aanmelden verplicht
 • Tijd19:00 - 23:55 uur
Aanmelden gratis zaaltickets