De Politieke Eindejaarsshow 2024

De Politieke Eindejaarsshow 2024
Dit was 2024 - volgens Joost, Xander & Vincent

2024 is zonder twijfel een politiek jaar voor de geschiedenisboeken. De enorme winst van Wilders’ PVV zette de Haagse verhoudingen totaal op z’n kop. Van hoofdlijnenakkoord en een partijloze premier tot omstreden ministers - niet eerder werd een nieuw kabinet met zoveel argwaan en nieuwsgierigheid ontvangen. Heeft de komst van kabinet Schoof de Nederlandse politiek voorgoed veranderd?

In de Politieke Eindejaarsshow 2024 blikken Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen op traditionele en geheel eigen wijze terug op het politieke jaar. Met humor, unieke beelden en scherpe analyses duiken ze in de belangrijkste gebeurtenissen in politiek Den Haag.

Hoe gaat het er achter de schermen aan toe bij coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB? En hebben we nu wel of geen extraparlementair kabinet? Tijdens deze politieke theateravond vertellen Xander, Joost en Vincent je alles wat je moet onthouden van dit bijzondere politieke jaar.

Joost Vullings is politiek commentator bij Eenvandaag

Vincent Rietbergen is presentator van Haagsch College

Xander van der Wulp is politiek verslaggever van NOS Nieuws.

Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming en schreven het boek Het jaar van Caroline, Pieter en Geert

  • Spreker(s) Joost Vullings
    Vincent Rietbergen
    Xander van de Wulp
  • DatumVanaf 8 december!
  • KostenVanaf €22,50
  • LocatieMeerdere theaters, In meerdere steden
Speellijst en kaarten