De Grote Politieke Show

De Grote Politieke Show
De coronacrisis op het Binnenhof

Corona zet heel Nederland op z’n kop, en ook de politiek. De premier spreekt het land toe, een minister stort in en tientallen miljarden moeten de economie redden. De coronacrisis schrijft ongekende politieke geschiedenis. 

Nu de (eerste) grote golf achter ons ligt, kijken Joost Vullings, Vincent Rietbergen en Xander van der Wulp vanuit Perscentrum Nieuwspoort terug op de afgelopen maanden. Aan de hand van fragmenten vertellen zij hoe het coronavirus politiek Den Haag voorgoed heeft veranderd. Ook kijken ze vooruit naar het nieuwe politieke seizoen dat volledig in het teken staat van de verkiezingen volgend jaar.

Voor het eerst weer met publiek in Nieuwspoort is de Grote Politieke Show voor een beperkt aantal mensen LIVE bij te wonen. Hopelijk zien we u dan weer! De show is ook gratis live online te volgen vanuit huis via de livestream van Nieuwspoort.

- Vincent Rietbergen is presentator bij het Haagsch College

- Joost Vullings is politiek commentator bij EenVandaag

- Xander van der Wulp is politiek duider van de NOS

De Grote Politieke Show is op 1 juli om 20:00 LIVE bij te wonen in Nieuwspoort (via reservering) en ook gratis live online te volgen (of later terug te kijken) via de livestream van Nieuwspoort.

uitverkocht
  • Spreker(s) Joost Vullings
    Xander van der Wulp
    Vincent Rietbergen
  • DatumDirect beschikbaar
  • Inloop19:30 uur
  • Avond20:00 - 21:15 uur
  • KostenGratis te bekijken!
  • LocatiePerscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Reserveer tickets